Våra poddar

På promenaden, vid städningen eller som bakgrundsljud till arbetsdagen – det finns en podd för varje tillfälle. Kanske hittar du en ny favoritpodd idag?

Lär dig mer med Internetstiftelsen

Är du en lärare som vill fortbilda dig i digital kompetens, en förälder som vill hänga med när ditt barn pratar om spel och internet eller bara någon som vill få bättre koll på nätet?

Kristina Alexanderson från Internetstiftelsen.

Lärarpodden Digitala lektioner

Internetstiftelsens Kristina Alexanderson samtalar med gäster om hur de arbetar med digital kompetens i undervisningen. Kortkompetensutveckling för lärare på språng – att lyssna på enskilt eller i lärarlaget. Häng med!

Podden våra barn och nätet

Våra barn och nätet

I den här podden samtalar Björn Appelgren och Jannike Tillå från Internetstiftelsen med experter inom en rad olika områden som rör våra barns digitala närvaro.

Måns och Jannike från Internetstiftelsen står framför en betongvägg

Dumma frågor om internet

Vad har du alltid undrat om nätet, men aldrig vågat fråga? Ta chansen att höra Måns och Jannike från Internetstiftelsen förklara bland annat fenomen, memes och förkortningar på nätet. Tillsammans blir vi smartare!

Historia, insikter och tips

Lär dig mer om Sveriges internetpionjärer, djupdyk i rapporten Svenskarna och internet, få insikter från internationella föreläsare eller lär dig mer om hur du gör din egen podd.

Gammalt modem bredvid ett hjärta.

Internetmuseums podd

Internetmuseums podd hedrar och lyfter fram internetpionjärerna i den svenska historien. Här får de berätta sin historia från början till slut.

poddlyssnande internetanvändare

Internetpodden

I Internetpodden får du höra om nya satsningar och projekt från Internetstiftelsen, blandat med kunskap och insikter om internet och digitaliseringen. Helt enkelt bättre koll på nätet!

Två personer spelar in podd i poddstudio på Goto 10 Malmö.

Gör din egen podd

Använd poddutrustningen på vår mötesplats Goto 10 för att spela in din egen podd. Det är kostnadsfritt och vi finns i Stockholm, Malmö och Linköping. Är det första gången eller vill du lära dig smarta tips? Läs vår guide om allt du behöver veta!