.PDF

Mötesplatser

I en allt mer digitaliserad värld blir de fysiska mötesplatserna ännu viktigare. Goto 10 är en sådan öppen mötesplats där vi kan träffas, dela idéer, och skapa innovation. Vårt årliga evenemang Internetdagarna är en annan mötesplats för alla som på olika sätt jobbar med internet.

Goto 10

Älskar du internet? Flytta jobbet till Goto 10. Kom och nätverka, inspireras och lär dig något nytt. Det är helt kostnadsfritt.

Föreläsning på goto10.

Kommande evenemang

Evenemangskalendern på Goto 10 är fullspäckad. Här hittar du mer information om kommande evenemang.

goto10

Bli medlem i Goto 10

Som medlem får du fri tillgång till wifi, evenemang, 3d-skrivare, nyhetsbrev, och mycket annat.

Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats för alla som älskar internet. 18-19 november 2019 samlas vi för 20:e året i rad för att inspireras, lära och nätverka.
Tricia Wang keynotetalar under Internetdagarna 2018.

Internetdagarna

På vårt årliga evenemang Internetdagarna möts människorna som formar internet i dag och i framtiden.

Fortbildning för pedagoger

På våra evenemang och utbildningar kan du som pedagog höja din digitala kompetens. Hos oss hittar du också lektionsmaterialet Digitala lektioner som ger fördjupning och ökad förståelse om internet, programmering och digitala tjänster.
Måns Jonasson

Fortbildning för handledare

Via Digitala lektioner erbjuder Internetstiftelsen kostnadsfri fortbildning för pedagoger som fått i uppdrag att handleda sina kollegor i arbetet med digital kompetens.

Kristina Alexanderson

Kostnadsfria föreläsningar

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar med Kristina Alexanderson, ansvarig för Internetstiftelsens skolsatsningar och en av landets ledande experter på arbetet med digital kompetens i skolan.

Kvinna står framför stor pekskärm.

Se presentationer i efterhand

Har du ännu inte haft möjlighet att delta på en av våra fortbildningsdagar kan du ta del av innehållet från några av presentationerna via Youtube här.