.FILE

Mötesplatser

I en allt mer digitaliserad värld blir de fysiska mötesplatserna ännu viktigare. Goto 10 är en sådan öppen mötesplats där vi kan träffas, dela idéer, och skapa innovation. Vårt årliga evenemang Internetdagarna är en annan mötesplats för alla som på olika sätt jobbar med internet.

Goto 10

Älskar du internet? Flytta jobbet till Goto 10 i Stockholm eller Malmö. Kom och nätverka, inspireras och lär dig något nytt. Det är helt kostnadsfritt.

Föreläsning på goto10.

Kommande evenemang

Evenemangskalendern på Goto 10 är fullspäckad. Här hittar du mer information om kommande evenemang.

goto10

Bli medlem i Goto 10

Som medlem får du fri tillgång till wifi, evenemang, 3d-skrivare, nyhetsbrev, och mycket annat.

Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats för alla som älskar internet. 23-24 november 2020 samlas vi för 21:a året i rad för att inspireras, lära och nätverka, denna gången helt digitalt.
Person med mobiltelefon och kaffekopp

Här är årets program

Programmet för 2020 års Internetdagarna är här. Biljetterna kostar endast 500 kronor per dag, exklusive moms. Så gå in och botanisera bland heldagar om AI, framtidsoptimism, sociala medier, digitalisering och mycket mycket mer.

Steve Wozniak

Möt 2020 års huvudtalare

Här är våra fem namnkunniga gäster som utgör huvudtalarna på årets Internetdagarna. Unika perspektiv, inspiration och nya insikter utlovas under dessa framträdanden.

Kamera som filmar person.

Internetdagarna helt digital

I år blir Internetdagarna en helt digital konferens, vilket betyder att du kan delta oavsett var du befinner dig någonstans. Precis som vanligt handlar konferensen om kunskap, inspiration och möten!

Fortbildning för pedagoger

På våra evenemang och utbildningar kan du som pedagog höja din digitala kompetens. Hos oss hittar du också lektionsmaterialet Digitala lektioner som ger fördjupning och ökad förståelse om internet, programmering och digitala tjänster.
Måns Jonasson

Fortbildning för pedagoger

Vill du som pedagog utveckla din digitala kompetens? Missa då inte att Internetstiftelsen med jämna mellanrum erbjuder kostnadsfri fortbildning för dig som ska arbeta med digital kompetens i skolan.

Kristina Alexanderson

Kostnadsfria föreläsningar

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar med Kristina Alexanderson, ansvarig för Internetstiftelsens skolsatsningar och en av landets ledande experter på arbetet med digital kompetens i skolan.

En talare står framför en stor publik på konferensen Internetdagarna

Fortbilda dig på Internetdagarna

Den 23 november bör du passa på att fortbilda dig på Internetdagarna, som i år är helt digital. Då arrangerar Internetstiftelsen en heldag om digital kompetens i skolan. Läs mer om programmet och köp biljett på Internetdagarnas webbplats.

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

I vårt nyhetsbrev kan du läsa mer om våra olika satsningar som exempelvis Internetkunskap, Internetmuseum och rapporten Svenskarna och internet. Mer kunskap helt enkelt!

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

I vårt nyhetsbrev kan du läsa mer om våra olika satsningar som exempelvis Internetkunskap, Internetmuseum och rapporten Svenskarna och internet. Mer kunskap helt enkelt!

Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn