Mötesplatser

I en allt mer digitaliserad värld blir de fysiska mötesplatserna ännu viktigare. Goto 10 är en sådan öppen mötesplats där vi kan träffas, dela idéer, och skapa innovation. Vårt årliga evenemang Internetdagarna är en annan mötesplats för alla som på olika sätt jobbar med internet.

Goto 10

Älskar du internet? Flytta jobbet till Goto 10 i Stockholm, Malmö eller Linköping. Kom och nätverka, inspireras och lär dig något nytt. Det är helt kostnadsfritt.

En kvinna står vänd mot en publik som sitter och lyssnar på en föreläsning i Gradängen på Goto 10 i Stockholm

Kommande event

Goto 10 finns i Stockholm, Malmö, Linköping och där du är genom digitala event. Alla event är öppna för alla att delta i – utan kostnad. Passa på att anmäla dig till ett event!

Goto 10:s logga i neon på fasadvägg

Bli medlem i Goto 10

Som medlem får du fri tillgång till wifi, evenemang, 3d-skrivare, nyhetsbrev, och mycket annat.

Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats för alla som älskar internet. 21-22 november 2022 samlas vi för 23:e året i rad för att inspireras, lära och nätverka.

Edward Snowden på storskärm under Internetdagarna 2017.

Keynotetalare på Internetdagarna

Genom åren har vi fått lyssna till många världsledande keynotetalare på Internetdagarna. I väntan på att årets talare avslöjas hittar du några av de tidigare här!

Maria Ressa, Nobelpristagare fredspriset 2021

Hon kämpar för yttrandefrihet

Läs intervjun med journalisten Maria Ressa som mottog 2021 års Nobels fredspris. På Internetdagarna var hon en av huvudtalarna och pratade om vikten av den fria journalistiken runt om i världen.

Mån Jonasson och Aisha Mossberg på Internetstiftelsen håller i ett hjärta

Internetdagarna 2022

Se till att få tillgång till programmet för Internetdagarna 2022 först av alla. Skriv upp dig på intresselistan så får du information direkt i din e-post om upplägg, program och innehåll först av alla

Fortbildning för pedagoger

På våra evenemang och utbildningar kan du som pedagog höja din digitala kompetens. Hos oss hittar du också lektionsmaterialet Digitala lektioner som ger fördjupning och ökad förståelse om internet, programmering och digitala tjänster.

Kristina Alexanderson i Internetstiftelsens podd Digitala lektioner

Inspirerande podd för lärare om digital kompetens

I podden samtalar Internetstiftelsens Kristina Alexanderson med gäster om hur de arbetar med digital kompetens i undervisningen. Häng med på inspirerande och reflekterande samtal om skolans uppdrag att erbjuda digital kompetens för alla.

Kristina Alexanderson föreläser på SETT-dagarna.

Kostnadsfria föreläsningar

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar med Kristina Alexanderson, ansvarig för Internetstiftelsens skolsatsningar och en av landets ledande experter på arbetet med digital kompetens i skolan.

En ung tjej tar emot en valsedel från en person, de är i en vallokal.

Prata med dina elever om valrörelsen

Digitaliseringen sker snabbt inom de flesta områden, också i politiken. Här får du värdefulla tips på lektioner, övningar och presentationer som du kan använda i undervisningen inför höstens val.