Mötesplatser

I en allt mer digitaliserad värld blir de fysiska mötesplatserna ännu viktigare. Goto 10 är en sådan öppen mötesplats där vi kan träffas, dela idéer, och skapa innovation. Vårt årliga evenemang Internetdagarna är en annan mötesplats för alla som på olika sätt jobbar med internet.

Goto 10

Älskar du internet? Flytta jobbet till Goto 10 i Stockholm eller Malmö. Kom och nätverka, inspireras och lär dig något nytt. Det är helt kostnadsfritt.

En kvinna står vänd mot en publik som sitter och lyssnar på en föreläsning i Gradängen på Goto 10 i Stockholm

Kommande event

Goto 10 finns i Stockholm, Malmö och där du är genom digitala event. Alla event är öppna för alla att delta i – utan kostnad. Passa på att anmäla dig till ett event!

Goto 10:s logga i neon på fasadvägg

Bli medlem i Goto 10

Som medlem får du fri tillgång till wifi, evenemang, 3d-skrivare, nyhetsbrev, och mycket annat.

Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats för alla som älskar internet. 21-22 november 2022 samlas vi för 23:a året i rad för att inspireras, lära och nätverka.

Tack för i år!

Vi vill tacka alla talare, spårarrangörer och deltagare för en fantastisk konferens 2021. Utan er – inget Internetdagarna. På återseende hösten 2022!

Hon kämpar för yttrandefrihet

Läs intervjun med journalisten Maria Ressa som mottar 2021 års Nobels fredspris. På Internetdagarna var hon en av huvudtalarna och pratade om vikten av den fria journalistiken runt om i världen.

Internetdagarna 2022

Se till att få tillgång till programmet för Internetdagarna 2022 först av alla. Skriv upp dig på intresselistan så får du information direkt i din e-post om upplägg, program och innehåll först av alla

Fortbildning för pedagoger

På våra evenemang och utbildningar kan du som pedagog höja din digitala kompetens. Hos oss hittar du också lektionsmaterialet Digitala lektioner som ger fördjupning och ökad förståelse om internet, programmering och digitala tjänster.

Kristina Alexanderson i Internetstiftelsens podd Digitala lektioner

Inspirerande podd för lärare om digital kompetens

I podden samtalar Internetstiftelsens Kristina Alexanderson med gäster om hur de arbetar med digital kompetens i undervisningen. Häng med på inspirerande och reflekterande samtal om skolans uppdrag att erbjuda digital kompetens för alla.

Kristina Alexanderson

Kostnadsfria föreläsningar

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar med Kristina Alexanderson, ansvarig för Internetstiftelsens skolsatsningar och en av landets ledande experter på arbetet med digital kompetens i skolan.

Samtal om distansundervisning

Hur förändras skolvardagen för en lärare och hennes elever när skolan plötsligt går över helt till digital distansundervisning? Lyssna på ett samtal med Linda Svanberg, bildlärare på Järfälla gymnasium.