.PDF

Mötesplatser

I en allt mer digitaliserad värld blir de fysiska mötesplatserna ännu viktigare. Goto 10 är en sådan öppen mötesplats där vi kan träffas, dela idéer, och skapa innovation. Vårt årliga evenemang Internetdagarna är en annan mötesplats för alla som på olika sätt jobbar med internet.

Goto 10

Älskar du internet? Flytta jobbet till Goto 10. Kom och nätverka, inspireras och lär dig något nytt. Det är helt kostnadsfritt.

Föreläsning på goto10.

Kommande evenemang

Evenemangskalendern på Goto 10 är fullspäckad. Här hittar du mer information om kommande evenemang.

goto10

Bli medlem i Goto 10

Som medlem får du fri tillgång till wifi, evenemang, 3d-skrivare, nyhetsbrev, och mycket annat.

Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats för alla som älskar internet. 25-26 november 2019 samlas vi för 20:e året i rad för att inspireras, lära och nätverka.

Ben Hammersley står framför scenen på Internetdagarna 2018

Internetdagarna 2019

Den 25-26 november går årets Internetdagarna av stapeln - två dagar sprängfyllda med kunskapsberikande möten och inspirerande föreläsningar. Biljettförsäljningen till årets konferens gick rekordsnabbt och är nu slutsåld. Om det blir biljetter tillgängliga blir det principen om först till kvarn som gäller. Läs mer här.

Keynotetalare Internetdagarna 2019

Möt 2019 års keynotetalare

Här är våra sex internationella namnkunniga gäster som utgör årets lista med Internetdagarnas huvudtalare.

Tre personer på Internetdagarna

Internetdagarna fyller 20 år

I år bjuder Internetdagarna på extra mycket pompa och ståt - konferensen fyller nämligen 20 år! Läs mer om vår historia och våra kollegors bästa tips för att uppleva Internetdagarna 2019 på bästa sätt!

Fortbildning för pedagoger

På våra evenemang och utbildningar kan du som pedagog höja din digitala kompetens. Hos oss hittar du också lektionsmaterialet Digitala lektioner som ger fördjupning och ökad förståelse om internet, programmering och digitala tjänster.
Måns Jonasson

Fortbildning för handledare

Via Digitala lektioner erbjuder Internetstiftelsen kostnadsfri fortbildning för pedagoger som fått i uppdrag att handleda sina kollegor i arbetet med digital kompetens.

Kristina Alexanderson

Kostnadsfria föreläsningar

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar med Kristina Alexanderson, ansvarig för Internetstiftelsens skolsatsningar och en av landets ledande experter på arbetet med digital kompetens i skolan.

Kvinna står framför stor pekskärm.

Se presentationer i efterhand

Har du ännu inte haft möjlighet att delta på en av våra fortbildningsdagar kan du ta del av innehållet från några av presentationerna via Youtube här.