Mötesplatser

I en allt mer digitaliserad värld blir de fysiska mötesplatserna ännu viktigare. Goto 10 är en sådan öppen mötesplats där vi kan träffas, dela idéer, och skapa innovation. Vårt årliga evenemang Internetdagarna är en annan mötesplats för alla som på olika sätt jobbar med internet.

Goto 10

Älskar du internet? Flytta jobbet till Goto 10 i Stockholm, Malmö eller Linköping. Kom och nätverka, inspireras och lär dig något nytt. Det är helt kostnadsfritt.

En kvinna står vänd mot en publik som sitter och lyssnar på en föreläsning i Gradängen på Goto 10 i Stockholm

Kommande event

Goto 10 finns i Stockholm, Malmö, Linköping och där du är genom digitala event. Alla event är öppna för alla att delta i – utan kostnad. Passa på att anmäla dig till ett event!

Goto 10:s logga i neon på fasadvägg

Bli medlem i Goto 10

Som medlem får du fri tillgång till wifi, evenemang, 3d-skrivare, nyhetsbrev, och mycket annat.

Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats för alla som älskar internet. 21-22 november 2022 samlas vi för 23:e året i rad för att inspireras, lära och nätverka.

Edward Snowden på storskärm under Internetdagarna 2017.

Keynotetalare på Internetdagarna

Genom åren har vi fått lyssna till många världsledande keynotetalare på Internetdagarna. I väntan på att årets talare avslöjas hittar du några av de tidigare här!

Abbie Richards, desinformationsexpert

Abbie använder Tiktok för att utbilda

Med hjälp av fakta och mycket humor utbildar hon hundratusentals följare i komplexa frågor som konspirationsteorier och extremism. Läs intervjun med Abbie Richards som talade under Internetdagarna.

Människor på Internetdagarnas scen vinkar till kameran.

Internetdagarna 2022

Internetdagarna är slut för den här gången – men glöm inte att skriva upp dig på intresselistan inför 2023 års konferens. 20–21 november 2023 kör vi igen. Skriv upp dig för att få en påminnelse när vi släpper biljetterna!

Fortbildning för pedagoger

På våra evenemang och utbildningar kan du som pedagog höja din digitala kompetens. Hos oss hittar du också lektionsmaterialet Digitala lektioner som ger fördjupning och ökad förståelse om internet, programmering och digitala tjänster.

Kristina Alexanderson i Internetstiftelsens podd Digitala lektioner

Inspirerande podd för lärare om digital kompetens

I podden samtalar Internetstiftelsens Kristina Alexanderson med gäster om hur de arbetar med digital kompetens i undervisningen. Häng med på inspirerande och reflekterande samtal om skolans uppdrag att erbjuda digital kompetens för alla.

Kristina Alexanderson föreläser på SETT-dagarna.

Kostnadsfria föreläsningar

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar med Kristina Alexanderson, ansvarig för Internetstiftelsens skolsatsningar och en av landets ledande experter på arbetet med digital kompetens i skolan.

Internetstiftelsens tryckta lärarhandledningar.

Lärarhandledningar

Ladda ner lärarhandledningarna och fördjupa dina kunskaper om hur undervisning i källkritik, värdegrund, digitalisering, programmering och teknik stärker dina elevers digitala kompetens.