Mötesplatser

I en allt mer digitaliserad värld blir de fysiska mötesplatserna ännu viktigare. Goto 10 är en sådan öppen mötesplats där vi kan träffas, dela idéer, och skapa innovation. Vårt årliga evenemang Internetdagarna är en annan mötesplats för alla som på olika sätt jobbar med internet.

Goto 10

Älskar du internet? Flytta jobbet till Goto 10 i Stockholm eller Malmö. Kom och nätverka, inspireras och lär dig något nytt. Det är helt kostnadsfritt.

En kvinna står vänd mot en publik som sitter och lyssnar på en föreläsning i Gradängen på Goto 10 i Stockholm

Kommande event

Goto 10 finns i Stockholm, Malmö och där du är genom digitala event. Alla event är öppna för alla att delta i – utan kostnad. Passa på att anmäla dig till ett event!

Goto 10:s logga i neon på fasadvägg

Bli medlem i Goto 10

Som medlem får du fri tillgång till wifi, evenemang, 3d-skrivare, nyhetsbrev, och mycket annat.

Internetdagarna

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats för alla som älskar internet. 22-23 november 2021 samlas vi för 22:a året i rad för att inspireras, lära och nätverka.

Nu är biljetterna till Internetdagarna 2021 släppta!

Internetdagarna är Sveriges viktigaste event för kunskap om internet och digitaliseringens påverkan på individ och samhälle. Ta del av trendspaningar från världsledande keynotetalare och nätverka över branschgränserna.

Robotforskaren Kate Darling på MIT Media Lab

Är en robot ansvarig för sina handlingar?

Robotforskaren Kate Darling var en av huvudtalarna under Internetdagarna 2020. Hon pratade om det fördjupade samspelet mellan robot och människa. Läs mer i artikeln som publicerades inför konferensen 2020.

Måns Jonasson och Aisha Mossberg håller i ett Internetstiftelsehjärta

Internetdagarna är numera helt digitalt

2020 blev Internetdagarna för första gången en helt digital konferens, och dessutom mer uppskattad än någonsin. 2021 kör vi igen! Välkommen att delta var du än befinner dig.

Fortbildning för pedagoger

På våra evenemang och utbildningar kan du som pedagog höja din digitala kompetens. Hos oss hittar du också lektionsmaterialet Digitala lektioner som ger fördjupning och ökad förståelse om internet, programmering och digitala tjänster.

Fortbilda dig på Internetdagarna

22-23 november går Internetdagarna av stapeln. I år finns flera intressanta temaspår för dig som arbetar inom eller intresserar dig för skola, lärande och digital kompetens. Säkra din biljett idag!

Kristina Alexanderson

Kostnadsfria föreläsningar

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar med Kristina Alexanderson, ansvarig för Internetstiftelsens skolsatsningar och en av landets ledande experter på arbetet med digital kompetens i skolan.

Kristina Alexanderson i Internetstiftelsens podd Digitala lektioner

Inspirerande podd för lärare om digital kompetens

I podden samtalar Internetstiftelsens Kristina Alexanderson med gäster om hur de arbetar med digital kompetens i undervisningen. Häng med på inspirerande och reflekterande samtal om skolans uppdrag att erbjuda digital kompetens för alla.